Skoči na glavno vsebino

Prvi šolski dan je nepozaben dogodek za vse prvošolčke in njihove starše, saj predstavlja začetek nečesa popolnoma novega. Stari pregovor pravi: »Kdor čaka, dočaka,« in tudi mi smo dočakali naša dva prvošolca, ki sta danes pogumno in z veseljem vstopila v prvi razred naše podružnične šole. S spodbudnimi besedami, prebrano zgodbo in pesmijo smo ju v novo obdobje pospremile učiteljice in učenci.

Iskrena hvala našemu ravnatelju Boštjanu Papežu ter pomočnicam za njihov obisk in prijazne besede ob začetku novega šolskega leta. Posebna zahvala gre tudi kamišibajkaricama Tatjani in Enji Grabrijan za čudovite kamišibaj zgodbe in pesmi, ob katerih smo uživali in jima z veseljem prisluhnili. Naši tretješolci in drugošolka so nam prav tako ogreli srca s kamišibaj izvedbo pesmi O. Župančiča: “Mehurčki”. Da je bil prvi šolski dan popoln, smo se še posladkali s slastno čokoladno torto.

Ta dan nam bo za vedno ostal v lepem spominu. Našim prvošolčkom želimo na njihovi novi poti veliko novih prijateljev, poguma, radovednosti in predvsem veliko novega znanja.

Dostopnost