Skoči na glavno vsebino

<![CDATA[V torek, 13. 3. 2018, je na OŠ Loka Črnomelj potekalo področno prvenstvo v malem nogometu za mlajše dečke. Na prvenstvu so sodelovale naslednje šole: OŠ Grm Novo mesto, OŠ Vinica, OŠ Loka Črnomelj, OŠ Toneta Pavčka, OŠ Šentjernej, OŠ Veliki Gaber in OŠ Vavta vas.

Našo šolo so zastopali: Mihelič Miha, Bukovec Maj, Fabjan Žiga, Plut Žan, Perkovič Luka, Rozman Vik, Ebipi Besim, Bahor Nejc, Bartolj Valentin, Brodarič Jan, Pezdirc Domen in Vrlinič Timotej. Prvo tekmo v skupini A sta igrale OŠ Grm Novo mesto in OŠ Toneta Pavčka. Rezultat je bil 6 : 3 za OŠ Grm Novo mesto. Drugo tekmo sta igrali OŠ Veliki Gaber in OŠ Toneta Pavčka. Rezultat tekme je bil 1 : 1. Tretja tekma se je odvijala med OŠ Grm Novo mesto in OŠ Veliki Gaber. Rezultat tekme je bil 6 : 0 za OŠ Grm Novo mesto. V skupini A je bila na prvem mestu OŠ Grm Novo mesto, na drugo mesto pa se je v skupini A uvrstila OŠ Toneta Pavčka. Ti dve šoli sta igrali v tudi polfinalu. V skupini B je bila prva tekma med OŠ Šentjernej in OŠ Loka Črnomelj. Rezultat tekme je bil 3 : 0 za OŠ Šentjernej. Druga tekma je bila med OŠ Vavta vas in OŠ Vinica. Rezultat tekme je bil 4 : 2 za OŠ Vavta vas. Tretja tekma se je odvijala med OŠ Šentjernej in OŠ Vinica. Rezultat tekme je bil 5 : 0 za OŠ Vinica. Četrto tekmo sta igrali OŠ Loka Črnomelj in OŠ Vavta vas. Rezultat tekme je bil 2 : 0 za OŠ Črnomelj. V polfinale sta se uvrstile OŠ Vinica in OŠ Loka Črnomelj. Prvo tekmo sta odigrali OŠ Loka Črnomelj in OŠ Grm Novo mesto. Rezultat tekme je bil 5 : 0 za OŠ Grm Novo mesto. Naslednjo polfinalno tekmo sta odigrali OŠ Vinica in OŠ Toneta Pavčka. Rezultat tekme je bil 5 : 0 za OŠ Vinica. V finale sta se uvrstili OŠ Vinica in OŠ Grm Novo mesto. Tekma je bil zelo napeta, ampak se je na koncu končala z izidom 3 : 2 za OŠ Grm Novo mesto. Tekmo za tretjo mesto pa sta igrali OŠ Loka Črnomelj in OŠ Toneta Pavčka. Rezultat tekme je bil 6 : 0 za OŠ Loka Črnomelj.

Končni vrstni red je bil:

1. mesto OŠ Grm Novo mesto

2. mesto OŠ Vinica

3. mesto OŠ Loka Črnomelj

4. mesto OŠ Toneta Pavčka

5.–7. mesto OŠ Šentjernej, OŠ Veliki Gaber in OŠ Vavta vas

Najboljša strelca sta bila Tilen Kovačič, OŠ Grm Novo mesto, z 9 zadetki in Matej Malenšek, OŠ Vinica, z 9 zadetki. Vse čestitke vsem, posebej pa naši ekipi in njihovemu trenerju.

 

Brin Jugovič in Luka Šimec, 6. c

]]>

Dostopnost