Skoči na glavno vsebino

V torek, 24. 10. 2023, smo na OŠ Loka Črnomelj gostili predavatelja mag. Janija Prgića. Jani Prgić vodi Center MI in je mediator, Certified Positive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach. Poleg nevrolingvističnega programiranja intenzivno deluje še na področju mediacije in Pozitivne Discipline. Je usposobljen mediator za vse spore in avtor številnih gradiv in priročnikov s področja mediacije.

Jani Prgić je za starše izvedel predavanje z naslovom Tanka črta odgovornosti, ki na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Predavatelj nam je na zabaven način predstavil, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva.

Zahvaljujemo se predavatelju za izjemno poučno in zabavno predavanje, staršem za pa številčen obisk. Hvala, ker se zavedate, da je potrebno začeti pri sebi, saj se otroci učijo od nas.

Dostopnost