Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

vabimo vas na predavanje mag. Janija Prgića z naslovom Tanka črta odgovornosti, ki bo v torek, 24. 10. 2023, ob 17. uri v predavalnici OŠ Loka Črnomelj.

Jani Prgić vodi Center MI in je mediator, Certified Positive Discipline Trainer, NLP Trener in NLP Coach. Uporabo NLP v terapevtske in svetovalne namene je nadgradil tudi z usposabljanjem za kliničnega hipnoterapevta. Poleg nevrolingvističnega programiranja intenzivno deluje še na področju mediacije in pozitivne discipline. Je usposobljen mediator za vse spore in avtor številnih gradiv in priročnikov s področja mediacije. Prav tako je zaključil usposabljanje iz realitetne terapije.

Razvil ter nadgradil je številne učinkovite programe za delo v skupinah in v razredih, kot so razvijanje skupinske dinamike, uporaba igre pri razvijanju optimalnih pogojev za delo v skupini, uporaba igre v terapevtske namene, upravljanje s »težavnimi« učenci in danes zelo znan program Življenje nad črto, ki je postal v zadnjih letih samostojen program.

Delavnica Tanka črta odgovornosti na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Udeleženci na koncu delavnice pridejo skozi osebne izkušnje do razumevanja, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva.

Več o predavatelju in predavanju si lahko preberete na spletni povezavi http://www.janiprgic.com.

»Če želiš uspeti, začni živeti nad črto. Kar narediš danes, namreč zmeraj vpliva na to, kaj bo s teboj jutri.«

VLJUDNO VABLJENI!

Dostopnost