Skoči na glavno vsebino

<![CDATA[V času pred božičem in novim letom, natančneje 9. decembra 2015, smo na OŠ Loka Črnomelj povabili upokojene delavce obeh črnomaljskih osnovnih šol na veselo druženje in pogostitev.

Na začetku srečanja sta nas veselo pozdravila ravnatelja obeh šol, Damjana Vraničar in Boris Mužar.

Malce nenavaden, a zato pozitivno presenetljiv, pa je bil kulturni program. Pripravili smo ga namreč zaposleni delavci naše šole. Pevski zbor zaposlenih OŠ Loka se je z zborovodkinjo Majdo Veselič veličastno predstavil s kar šestimi pesmimi, katere so »božale srce in dušo« vsem, ki so nas poslušali. Zbor nastopajočih je spremljala prav tako ekipa izkušenih glasbenikov s klavirjem, kajonom in kitarama. To so bili Anica Butala, Zdravko Kunič, Darko Kočevar in David Štefanič.

Pa to še ni vse. Program je hudomušno povezoval kolega Franci Mravinec. Predstavil je ekipo Kamišibaja: Darka Kočevarja, Renato Grguraš, Ano Težak in Lino Zupančič. Z malim oderčkom in s svojo lastno interpretacijo besedil so dobesedno »šokirali« poslušalce.

Učiteljica Nevenka Kovač pa je presenetila z deklamacijami Pavčkovih pesmi, ki jih je na svoj prefinjen način in z občutkom, predstavila publiki.

Ob koncu programa je v imenu upokojencev spregovorila učiteljica Darinka Papež, ki je nanizala poleg svojih misli še lepe besede, namenjene vsem nastopajočim, zahvalila pa se je tudi ekipama obeh šol, ki vsako leto poskrbita za takšno srečanje.

Kulturnemu programu je sledila še pogostitev, ki so jo pripravile naše kuharice ob strokovni postrežbi naših učiteljev.

Tradicionalno srečanje je preraslo v nekaj več, tega se vsi zavedamo. Naslednje leto pa se bomo zopet srečali na OŠ Mirana Jarca in to tudi z veseljem pričakujemo.

Delavci OŠ Loka Črnomelj

]]>

Dostopnost