Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je v sodelovanju z občinami odločilo, da v času izobraževanja na daljavo zagotovijo brezplačni topli obrok za vse učence, ki ga potrebujejo.

Osnovna šola Loka Črnomelj objavlja poziv staršem, da učence OŠ Loka in Podružnične šole Adlešiči in Griblje, s prebivališčem v občini Črnomelj, lahko prijavijo na topli obrok.

Upravičenost do brezplačnega toplega obroka pripada učencu, pri katerem povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi v otroškem dodatku, ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino. Učenci se na topli obrok prijavijo preko šole, ki bo v CEUVIZ preverila upravičenost do brezplačnega toplega obroka.

Učenci, ki se bodo prijavili na topli obrok in do njega niso upravičeni, bodo obrok plačali. Hrana bo pakirana v ustrezni posodi za enkratno uporabo, ki bo obračunana pri obroku.

Topli obrok bo mogoče prevzeti na naši šoli. Izjemoma občina za učence, ki so upravičeni do brezplačnega toplega obroka in ga ne morejo prevzeti v šoli, organizira dostavo na dom. Za učence, ki niso upravičeni do tega, bo topel obrok mogoče prevzeti le v šoli. Prevzem obroka bo na šoli od 11.30 do 12.30.


Za prijavo na topli obrok otroka izpolnite spodnjo prijavo in nam jo pošljite po elektronski pošti na naslov sonja.stefanic@os-loka-crnomelj.si do 8. ure 1. 4. 2021. Prijavo lahko tudi prepišete in jo osebno oddate v poštni nabiralnik pred šolo. Če imate več otrok, izpolnite prijavnico za vsakega posebej.

Pripravila: Sonja Štefanič                                                      Ravnateljica: Damjana Vraničar   

Obrazec za prijavo

Dostopnost