Skoči na glavno vsebino

V prvem februarskem tednu bomo učenci in učitelji še vedno delali »na daljavo«.

Zato smo se knjižničarji odločili, da vas bomo nagovorili in spodbudili, da se v teh dneh pred kulturnim praznikom spomnite na lepo besedo; da vzamete v roke kakšno dobro knjigo in jo preberete; da prisluhnete dobri glasbi; da si ogledate dober film; da se virtualno povežete z različnimi kulturnimi dogodki v občini in širom nje.

Kultura ni samo Prešeren, kultura pomeni mnogo več. Zato si jo lahko sami »postavimo« v razsežnosti, ki nam prijajo in ki so nam na voljo.

Spoštovani učenke in učenci, še vedno smo vam na voljo šolski knjižničarji, ki vodimo brezstično izposojo, tako na matični šoli kot tudi na obeh podružničnih šolah Adlešiči in Griblje ter v poslovni hiši Stratus. Za izposojo ali vračilo gradiva se je potrebno predhodno naročiti na kanalih Teams, v skupinah KIZ ali »klepetu«.

Nekaj učencev se vestno poslužuje te možnosti, zato spodbujamo k temu še ostale, ki se še niste odločili zanjo.

Izposoja je možna od ponedeljka do petka od 10. do 11. ure v matični šoli; ob torkih od 10. do 11. ure v poslovni hiši Stratus ter na podružnici Adlešiči od 8.30 do 9.30 in podružnični šoli Griblje od 10. do 11. ure. Brezstična izposoja poteka tako, da izposojevalec gradivo dobi ali vrne pri vhodu šole. Ne sme pa vstopiti v prostore šole.

Ne samo v tednu kulture, najbolje skozi vse leto, naj vam bo prijetno ob dejavnostih, ki vas »napolnjujejo« in osrečujejo. Najdite jih!

Knjižničarji OŠ Loka

Dostopnost