Skoči na glavno vsebino

Dragi učenci!
Pred nami je 6. teden pouka na daljavo. Vsi skupaj smo pred različnimi preizkušnjami in soočamo se z različnimi težavami. Učitelji vas razumemo, da vam ni lahko, saj pogrešate pouk v klasični obliki in tudi drug drugega. V sredo, 22. aprila, je svetovni dan našega planeta Zemlja. Predlagam vam, da glede na svoje zmožnosti, tako materialne kot bivalne, izvedete aktivnost s katero boste počastili ta dan. Nobeno znanje vam ne bo koristilo, če ne boste znali preživeti, zato bom kot naravoslovec izredno ponosen na vas, če boste v tem tednu posadili svoje drevo, grm, trajnico… ali pa uredili svojo prvo gredico v življenju in posadili čebulček, česen, različne sadike, posejali različna semena ali pa doma presadili sobne rastline. Tako boste na dobri poti učenja samooskrbe.
Naredite tisto, kar lahko. Učenci, še kako ponosni boste, ko bo drevo, ki ga boste zasadili ob Dnevu Zemlje, zraslo in postalo mogočno. Naj bodo vsa posajena drevesa in grmovnice sporočilo planetu Zemlja, da ste tisti, ki naravo spoštujete in jo imate radi.

Poslikajte se skupaj s starši in fotografije pošljite na naslov tina.crnic@gmail.com, bomo izdelali skupno predstavitev..

Alojz Hudelja, učitelj

Dostopnost