Skoči na glavno vsebino

11. decembra 2019 je na naši šoli potekalo šolsko tekmovanje iz geografije. Tema letošnjega tekmovanja so bile PODNEBNE SPREMEMBE – OPOMIN NARAVE SEDANJIM IN PRIHODNJIM GENERACIJAM ČLOVEŠTVA in poznavanje terena.

Šolskega tekmovanja se je udeležilo 40 tekmovalcev od šestega do devetega razreda. Čeprav so učenci imeli enako literaturo in reševali enake naloge, je tekmovanje potekalo v dveh različnih kategorijah za 6. in 7. razred in 8. in 9. razred.

Bronasto priznanje je osvojilo 16 učencev: GAL STOPAR, ŠPELA ROM, ZARA KAVČIČ, ANJA GRAHEK, MAJA SEDLAR, JAN BRODARIČ, NEJC BRODARIČ, JANEZ BRODARIČ, LUKA ŠIMEC, EVA ŠTUKELJ, NEJC KAPELE, NEJA ŽABČIČ GRABRIJAN, JAN VRTIN, PIA STOPAR, URŠKA BLAŽIČ IN MAŠA HUTAR .

Območnega tekmovanja 13. februarja 2020 v Novem mestu so se udeležili: GAL STOPAR, ŠPELA ROM, ZARA KAVČIČ, EVA ŠTUKELJ in NEJC KAPELE ter VSI OSVOJILI SREBRNO PRIZNANJE. GAL STOPAR je na območnem tekmovanju osvojil drugo mesto in se uvrstil na državno tekmovanje, ki naj bi bilo 17. aprila 2020 v Kopru.

Vsem učencem in mentorici Heleni Željko čestitamo za dosežene rezultate, znanje in trud, ki so ga pokazali in pridobili na vseh stopnjah tekmovanja.

 

Dostopnost