Skoči na glavno vsebino

Poznate SAFE.SI, spletno točko za osveščanje o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje? Kot vsako leto so tudi letos razpisali nagradni natečaj za učence osnovnih šol vseh triad, ti pa so lahko na njem sodelovali z likovnimi izdelki, stripi in videi.

Učenke osmega in devetega razreda OŠ Loka Črnomelj so se pod mentorstvom Katarine Pavlakovič na natečaju odlično odrezale: v konkurenci 142 tekmovalcev iz vse Slovenije so v kategoriji za 3. triado s svojim videom osvojile prvo mesto v državi.

Za zadnjo triado je bil razpisan video natečaj z naslovom »Kritična uporaba interneta – ne verjemi vsemu, kar najdeš na spletu!« Učenke Vita Avguštinčič, Neža Barič, Neli Dražumerič, Anja Grahek, Nuša Jankovič in Kaja Žunič so izdelale video z naslovom »Sanjski oddih«. Poiščete ga lahko na spletni povezavi: https://safe.si/natecaji/safesi-nagradni-natecaj-20182019

V videu so omenjene učenke tudi odlično odigrale svoje vloge, le poglejte si ga. Dekleta in mentorica so prejele medalje in priznanja za prvo mesto v državi. Za izjemen uspeh jim od srca čestitamo!

Novinarski krožek OŠ Loka Črnomelj

Dostopnost