Skoči na glavno vsebino

V petek, 10. 5. 2019, je na OŠ Loka Črnomelj potekal športni dan. Učenci od 6. do 9. razreda so se med seboj pomerili v športnih igrah, ki so potekale na različni lokacijah.

Učenci so v športnem dnevu uživali, saj nas je razveselilo tudi sončno vreme. V Kanižarici so se najbolj izkazali učenci 8. a razreda, saj so v finalu nogometnega turnirja premagali učence 7. c razreda.

Na košarkarskem igrišču v Loki je med starejšimi učenci najboljša postala ekipa Čebelarjev, ki so jo zastopali Žan Selakovič, Domen Sedlar, Rok Jerman in Matic Tessari. Med 6. razredi je slavila ekipa 6. c razreda, medtem ko so najboljša ekipa 7. razredov postali učenci z imenom Šleparji (Žak Kump, Maj Adlešič, Matej Plut in Marko Stopar).

Med starejšimi deklicami so v odbojki slavile učenke 9. b razreda. Druge so bile učenke iz 9. a in tretje učenke iz 8. a razreda. V kategoriji mlajših deklic so zmagale učenke 7. c razreda, na drugo mesto so se uvrstile učenke iz 6. a in tretje so bile učenke iz 7. b razreda.

V badmintonu je v kategoriji starejših učencev in učenk zmagal Primož Hudorovac, druga je bila Špela Šterk, na tretje mesto pa se je uvrstila Lara Štukelj. Med mlajšimi učenci in učenkami je slavila Nuša Butala, drugi je bil Swen Horn in tretja Ana Malerič.

Dostopnost