Skoči na glavno vsebino
<![CDATA[

Za nami je že tretji dan v Tolminu. Tudi danes smo veliko časa preživeli zunaj, saj imamo že tretji dan lepo sončno vreme.

Dopoldanski in popoldanski del dejavnosti je bil podoben včerajšnjemu, le da smo po razredih zemenjali delavnice. Tokrat se je 7. c odpravil na pohod na Kozlov rob, 7. a do Tolminskih korit, kjer so se sprehodili čez Hudičev most in si ogledali Dantejevo jamo (v njej so dekleta v temi tudi zapela pesmico Marko skače), 7. b pa je imel predavanje na temo energije, nato so se odpravili do sotočja, kjer so iz prodnikov gradili stolpe, na koncu pa so s pomočjo povečevalnega stekla in sonca poskusili vžgati svoje začetnice v prtiček,

Po kosilu pa se je 7. a spoznaval z naravo skozi različne igre nato pa so si ogledali še nemško kostnico, 7. b si je ogledal Tolminski muzej, 7. c pa je imel športne aktivnosti – vozili so skiroje po poligonu, streljali z loki in igrali namizni tenis.

Po večerji smo zapeli vse najboljše trem učencem, ki imajo v tem tednu rojstni dan in si privoščili torto. V večernem delu programa pa smo se razdelili v dve skupini in se pomerili v zabavnih igrah.

]]>
Dostopnost